Tariceanu va numi vineri noul ministru al agriculturii

Data publicarii: 12-10-2007 | Politica

Premierul Tariceanu il va desemna, vineri, pe noul ministru al agriculturii, un specialist in domeniul agriculturii, cu o buna relatie cu institutiile europene din domeniul agriculturii, a anuntat, joi, purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru.

"Premierul a avut joi consultari pe tema nominalizarii unui nou ministru al agriculturii, finalizate in urma cu o ora. Persoana desemnata este specialist in domeniu, cu o experienta solida in relatia cu institutiile UE pe domeniul agriculturii. Acesta are ca prim obiectiv rezolvarea in cel mai scurt timp a intarzierilor de la APIA", a spus Spataru.

Subsecretarul de stat in Ministerul Agriculturii Dacian Ciolos a declarat joi pentru NewsIn ca premierul Calin Popescu Tariceanu i-a propus joi seara sa preia functia de ministru al agriculturii, ramas liber dupa ce Decebal Traian Remes a demisionat.

"In principiu accept , dar o sa raman cat timp o sa simt ca pot conduce ministerul", a spus Ciolos. El a precizat pentru NewsIn ca nu este membru PNL si ca nu are obiective politice, dar sustine programul PNL in domeniul agriculturii.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: