Topul celor mai bune masini 2007

Data publicarii: 14-10-2007 | Auto

Cotidianul britanic AutoExpress a dat publicitatii un clasament al calitatii masinilor aflate in productie si oferite spre vanzare in 2007. In realizarea topului au fost luate in considerare gradul de fiabilitate a masinilor si calitatea generala a acestora, dar si confortul, manevrabilitatea si costurile de intretinere. 

Cea mai buna masina din 2007, in viziunea europenilor, a fost aleasa Skoda Octavia II. Pe urmatoarele locuri s-au clasat masini mult mai scumpe, precum Lexus RX (II), Honda S2000 (III) si Civic (IV) si BMW Seria 5 (locul V). Pe ultimile locuri s-au clasat Ford Ka (96), Peugeot 206 (97), FIAT Stilo (98), Renault Scenic (99) si FIAT Punto (100).

Skoda II

Cel mai bun constructor in viziunea europenilor este unul japonez si anume Lexus. Locul II este ocupat de Skoda care a scos un punctaj bun atat cu Fabia, cat si cu cele doua modele de Octavia (I si II). Locul III a fost atribuit celor de la Honda. Porsche a salvat onoarea Europei cu modelul Boxter clasandu-se pe IV, fiind urmat de Mazda si Subaru.

Lexus RX2

Coada clasamentului este destinata brandurilor franceze si celor italiene. FIAT s-a clasat pe ultimul loc, Peugeot pe penultimul, iar Renault a ocupat pozitia a treia din coada.

Honda S 2000

In Topul Constructorilor nu au intrat producatorii americani.

The Money Channel

Ultimele stiri pe BankNews.ro: