Case scumpe la Targul Imobiliar din Bucuresti

Data publicarii: 19-10-2007 | Imobiliare

Apartamente, garsoniere si case pe pamant, toate la preturi ametitoare. Acestea sunt ofertele targurilor de case, evenimente tot mai des organizate in ultima perioada. Desi concurenta pe piata este tot mai acerba, pretul unui camin ramane in continuare mult prea mare pentru romanii de rand. Aproape in fiecare luna in Bucuresti se organizeaza cate un targ de case. Desi cerere exista, casele se vand destul de greu.

Dezvoltatorii imobiliari incearca din greu sa ia ochii potentialilor cumparatori. Orasul viitorului, in viziunea expozantilor, este reprezentat de blocuri inalte, cu pana la 30 de nivele.

Ca sa atraga clienti, ofertantii vin cu fel si fel de oferte. Pentru primii 8 clienti, unul dintre expozanti ofera o masina, altul vine cu o reducere de 7 % pentru primii 30 de clienti.

Chiar si cu masini date cadou sau discounturi care fac cu ochiul, preturile apartamentelor nu scad sub 150.000 de euro. Un roman care castiga lunar salariul mediu net, de aproximativ 1.000 lei, poate lua un credit ipotecar de cel mult 26.000 de euro, adica doar jumatate din pretul unei garsoniere foarte ieftine.

Antena 3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: