Si studentii pot lucra la Millennium Bank

Data publicarii: 24-10-2007 | HR/Cariere

Desi Millennium Bank a intrat pe piata din Romania, recrutand numai personal cu experienta anterioara in domeniul financiar-bancar, institutia financiara s-a gandit ca nu i-ar strica sa pregateasca niste studenti interesati sa devina bancheri. Oferta e tentanta, mai ales ca banca ofera stagii de practica, atat in vacante, cat si in perioada anului universitar. Studentii care vor sa-si faca practica la Millennium Bank trebuie sa stie ca sunt obligatorii cunoasterea limbii engleze si pachetul MS Office.

Iata anuntul bancii Millennium adresat studentilor care vor sa devina bancheri

Daca iti doresti sa devii bancher si vrei sa iti construiesti viitorul in stransa legatura cu domeniul bancar, atunci vino la Millennium Bank. Mai ales ca nu trebuie sa iti faci griji din cauza lipsei de experienta. Suntem siguri ca merita sa Cresti Alaturi de Noi.

Oferim studentilor interesati oportunitatea de a efectua un stagiu de practica la Millennium Bank, pentru a se putea obisnui cu un mediu de lucru profesionist, a-si dezvolta abilitatile si a acumula experienta profesionala esentiala.

Acest program arata deschiderea noastra fata de tineri - "Vino sa cresti alaturi de noi" este un proiect adresat studentilor care isi doresc sa acumuleze experienta si sa lucreze cu profesionisti. Putem sa oferim stagii de practica pe durata vacantei, sau, pentru cei care pot combina studiul cu munca - un program de un an de zile.

Cerinte

"Ne dorim oameni dedicati, muncitori, cu abilitati interpersonale si de comunicare. Cerinte speciale pot aparea in functie de specificul departamentului si al activitatilor din cadrul lui. La modul general, cunostintele de limba engleza si cele de PC (pachetul MS Office) sunt obligatorii.

Daca vrei sa cresti alaturi de noi si sa faci parte dintr-o echipa de profesionisti, te rugam sa ne trimiti CV-ul la adresa de e-mail: student@millenniumbank.ro".

Alte stiri despre Banca Millennium:

Millennium Bank are peste 1000 de clienti la o saptamana de la lansare
Millennium Bank va construi in Piata Unirii cel mai inalt Brad de Craciun din Europa

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: