Angajatii pot alege singuri unde vor sa faca trainingurile

Data publicarii: 25-10-2007 | HR/Cariere

Sa lucrezi intr-o firma de audit si consultanta financiara nu presupune numai sa vii zilnic la serviciu imbracat la costum, ci si sa iti placa sa lucrezi cu cifrele si cu oamenii, noteaza Gandul. Tocmai de aceea, dincolo de pregatirea strict profesionala, in KPMG Romania se pune foarte mult accentul pe educatie.

Potrivit reprezentantilor sai, de 15 ani de cand este in Romania, KPMG schimba nu numai oamenii pe care ii angajeaza, cat si societatea, clientii fiind primii care imprumuta din "filosofia" societatii. Spre exemplu, angajatii sunt incurajati sa se implice in comunitate prin activitati de Corporate Social Responsability (CSR), mai ales pe partea de sustinere si sponsorizare a activitatilor ce tin de domeniul artelor.

Lucrarile artistilor sustinuti de KPMG sunt expuse in nou sediu al companiei, in zona receptiei si a salilor de conferinta de la parter.  

La KPMG se vorbeste "o singura limba"

Prezenta companiei in 148 de tari si interactiunea continua intre birourile KPMG ii obliga pe toti cei care lucreaza in aceasta companie "sa vorbeasca aceeasi limba", ceea ce ii ajuta in relatiile cu clientii, indiferent de unde ar fi acestia.

In aceasta idee, societatea si-a perfectionat un sistem periodic de training care permite angajatilor sa participe la o serie larga de cursuri pe diferite subiecte, de la cele strict tehnice, precum aspectele fiscale, pana la cele care urmaresc dezvoltarea unor abilitati de prezentare. Indiferent de natura lor, acestea se fac dupa o metodologie unica valabila in toate filiale, angajatii KPMG  avand astfel posibilitatea sa se duca la training-uri "peste tot in lume".

Romani nu pleaca peste hotare numai cand trebuie sa invete, ci si atunci cand au ce sa-i invete, la randul lor, pe colegii din alte state. Despre pregatirea profesionala a celor care lucreaza in KPMG Romania vorbesc si rezultatele foarte bune obtinute de acestia la admiterea ca membri ai unor organisme internationale de profil, ca de exemplu Asociatia Expertilor Contabili Certificati.

Asa se explica si faptul ca foarte multi sunt apreciati pe plan international, unii primind oferte de munca de la alte reprezentante KPMG de peste hotare. O parte dintre acestia au plecat deja sa lucreze pentru clientii din alte tari, iar o alta parte au preferat sa ramana in tara chiar daca au primit oferte din Statele Unite, in conditiile in care nu mai exista discrepante salariale mari.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: