Credit Europe Bank emite pe loc cardurile de credit CardAvantaj

Data publicarii: 25-10-2007 | Finante-Banci

Credit Europe Bank emite incepand din aceasta luna cardul de credit CardAvantaj Visa Classic in cel mult 30 de minute, iar limita sumei acordate depinde de documentele justificative de venit sau este de 500 lei la prezentarea unei facturi de utilitati, a spus joi vicepresedintele bancii, Omer Tetik.

Echipele Credit Europe Bank care pot acorda cardurile de credit pe loc sunt formate dintr-un consultant de vanzari, un analist de credite si un consilier in marketing. Perioada de gratie pentru acest tip de card este de 45 de zile.

Tetik a reamintit ca, incepand din septembrie, gradul de indatorare maxim acceptat de Credit Europe in cazul cardului de credit CardAvantaj este de pana la 65% din veniturile clientului.

Credit Europe Bank, fosta Finansbank Romania, este activa pe piata romaneasca din februarie 2000 si are o retea de 100 de sucursale si agentii, precum si canale de distributie alternative cum sunt bancomatele (ATM), aparatele pentru plata cu cardul la comercianti (POS) si serviciile de internet banking.

In acest moment, Credit Europe Bank detine o cota de 11% din piata cardurilor de credit si cea a POS-urilor, cu o retea de 107 ATM-uri si peste 5.500 POS-uri.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: