350 euro/salariat pentru doua zile de specializare in brand management

Data publicarii: 25-10-2007 | Educatie

Companiile care doresc sa-si instruiasca sau sa-si perfectioneze angajatii pot alege una dintre ofertele firmelor specializate in training si consultanta. Pe langa faptul ca acopera o paleta larga de domenii, ofera posibilitatea personalizarii cursurilor in functie de nevoile companiei.

Cursurile variaza de la vanzari, negociere si comunicare la managementul proiectelor si conducerea echipei (leadership). Aceste programe ii vizeaza atat pe angajatii aflati la inceputul carierei cat si pe cei cu experienta care doresc sa se perfectioneze.

Durata unui curs de pregatire variaza in functie de complexitatea acestuia. Astfel, un curs intensiv de comunicare, negociere sau brand management dureaza 2 zile.pe cind un seminar de marketing sau de vanzari poate ajunge pana la maxim 3 luni. Cursurile se desfasoara in grupe de nu mai mult de 10-15 persoane si imbina partea teoretica cu cea practica., oferind paricipantilor suporturi de curs si alte materiale.

3 luni de marketing costa 580 de euro

Toate activitatile mizeaza pe participarea activa a angajatilor companiei. Costul unui astfel de training depinde nu atat de durata acestuia cat de tematica propusa. Daca o companie plateste 160€/angajat pentru un training de negociere de 2 zile, tot pentru 2 zile poate plati 350 de euro daca este vorba de brand management sau chiar 450€ pentru managementul vanzarilor. Daca opteaza pentru un seminar de marketing de 3 luni atunci achita 580€ pentru fiecare angajat. Dupa terminarea cursurilor si sustinerea unui test, participantii primesc o diploma sau un certificate de specializare.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: