Camera de Comert Bucuresti a premiat cele mai bune firme din 2006

Data publicarii: 26-10-2007 | Afaceri

Camera de Comert si Industrie Bucuresti (CCIB) a preimat, joi, in cadrul celei de a 14-a editii a "Top Bucuresti 2006", firmele bucurestene care au avut, in anul 2006, cele mai bune rezultate financiare, in domeniul in care activeaza.

Printre firmele premiate, la diferite categorii, s-au regasit Renault-Nissan, Procter&Gamble Distribution, Petrom Gas, Coca-Cola, Carrefour, Avon Cosmetics, Mobexpert, Orange, Energy Holding, Rompetrol Logistics, Rosal Grup, Ernst&Young.

"Invingatorii sunt manageri cu o conceptie moderna si flexibila, capabili sa treaca peste vicisitudinile vremurilor noastre. Aceste firme au fost nevoite sa se afirme in conditii ingreunate de climatul politic, ceea ce face performanta lor cu atat mai meritorie", a declarat presedintele CCIB, Stefan Popa.

Topul firmelor bucurestene a fost realizat pe sase domenii de activitate: cercetare-dezvoltare si hight-tech; industrie; agricultura, pescuit, piscicultura; constructii; servicii; comert, export, turism. In top au fost inscrise toate categoriile de societati comerciale - microintreprinderi, IMM-uri, intreprinderi mari si foarte mari. Sursele de date utilizate pentru alcaturiea din acest an a topului au fost situatiile financiare pentru anul 2006 si declaratiile vamale pentru valoarea exportului. In acest clasament au intrat 1272 de firme, care au indeplinit criteriile de calificare impuse de CCIB.

Pe langa topul propriu-zis au fost decernate si Trofee de excelenta, firmelor care s-au clasat pe locul intai la aceasta editie si au ocupat unul din primele trei locuri consecutiv, in ultimii patru ani. Acestea au fost: Aeroteh SA, Aeroteh GP SA, Brando Productie Industriala SRL, Coca Cola, Coca Cola HBC, Confo Mex, Energomontaj, Grupul financiar M.A.S., Happy Tour, Hidroconstructia, Lafarge Ciment (ROMCIM), MSC Romania SHIPPING, Orange, Romexpo, Rosal Grup, Service Faur, Turbomecanica.

De asemenea au fost acordate distinctii de excelenta, societatilor castigatoare in acest an, dar care s-au clasat pe podium la precedentele doua editii: Accent Travel & Event, Alstom Transport, Alt Univers Company 2002, British Americam Tabacco, Bucuresti Turism, Codecs, Comex Rom, Deck Computers International, Direct Office, Direct Target, Energy Holding, Frigotehnica, General Electric Medical Systems, Holcim, Jet Line Tehnics, Murex Mex.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: