Credite pentru studenti

Data publicarii: 26-10-2007 | Finante-Banci

Credite pentru studenti, acordate in conditii speciale, se pot gasi la diverse banci. Cel mai recent lansat imprumut de acest tip este cel al bancii italiene Firenze. Banca acorda cel mult 5.000 euro tinerilor care vor sa isi completeze studiile universitare sau post-universitare, inclusiv celor care nu dispun de resurse financiare proprii.

Pentru a lua un astfel de credit nu e nevoie sa aveti neaparat avans. Se adreseaza celor care au implinit 18 ani si au promovat examenul de admitere in cadrul unei institutii de invatamant superior. Imprumutul poate fi rambursat in avans fara comision si este oferit impreuna cu un card de debit.

In cazul in care solicitantul nu are nici o sursa de venit, banca poate lua in considerare veniturile unei rude in calitate de codebitor. Valoarea creditului solicitat va fi virata direct in contul institutiei de invatamant superior si poate constitui plata unuia sau mai multor ani de studiu. Perioada maxima de rambursare a creditului pentru studenti este de cinci ani.

The Money Channel

Ultimele stiri pe BankNews.ro: