Bancpost mareste dobanzile la creditele de consum si la cele ipotecare

Data publicarii: 26-10-2007 | Finante-Banci

Bancpost majoreaza dobanzile la creditele pentru nevoi personale si ipotecare cu 0,45 pana la 0,6 puncte procentuale, in functie de fiecare produs si de moneda in care este acordat in parte, a anuntat banca, joi, intr-un comunicat.

"Modificarea a fost necesara datorita schimbarilor recente care s-au inregistrat pe piata financiara internationala, care au avut un impact semnificativ asupra costurilor de finantare", se arata in comunicat.

Reprezentantii bancii au spus ca au adoptat o crestere "la un nivel cat mai mic posibil" si au mentionat ca este prima majorare a ratei dobanzii realizata de Bancpost pentru creditele in euro in ultimul an si jumatate, desi in aceasta perioada Banca Centrala Europeana a crescut rata de referinta a dobanzii pentru euro cu peste 2%".

Bancpost isi roaga clientii sa solicite un nou scadentar cu ocazia primei vizite pe care o vor face la unul din sediile bancii.

Bancpost este membra a Eurobank EFG (EFG Eurobank Ergasias SA), o organizatie bancara internationala cu peste 21.000 de angajati care ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de 1.400 de sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie. Eurobank EFG este membra a  EFG Bank European Financial Group.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: