O noua tentativa de jaf la un bancomat din capitala

Data publicarii: 02-11-2007 | Finante-Banci

Inca o tentativa de jaf la sediul unei banci din sectorul 1 al Capitalei. Trei barbati au incercat sa fure cutia de valori a unui bancomat. Tentativa de furt nu a avut succes deoarece bancomatul era incastrat in pardoseala si conectat la dispeceratul unei firme de paza, motiv pentru care alarma s-a declansat imediat. La fata locului s-au deplasat politisti de la Sectia 5 si lucratori de la Politia sectorului 1. Procesul de identificare a celor trei barbati este ingreunat deoarece acestia aveau fetele acoperite.

Miercuri noapte o alta banca a fost jefuita in Bucuresti. Cinci hoti au furat un bancomat, cu totul. Au fost filmati de camerele de supraveghere si acum sunt cautati de politie, ei si captura de 80.000 de lei. Cei cinci barbati au coborat dintr-o masina in fata bancii in jurul orei doua si jumatate. Grupul a intrat in hol, iar unul dintre membri a acoperit camera de supraveghere din dreptul bancomatului. Au scos apoi aparatul din lacas si l-au carat la masina.

Furtul a fost descoperit abia dimineata de angajatii bancii, ajunsi la lucru. Spargerea i-a uimit si pe clientii obisnuiti ai bancii. Hotii au dat lovitura linistiti, deoarece banca nu era pazita. Angajatii care muncesc in magazinele din apropiere spun ca nu este prima data cand banca a fost atacata. Politistii spun ca va fi destul de greu sa dea de urma hotilor, mai ales ca imaginile de pe celelalte camere de supraveghere nu sunt concludente.

Antena 3

Mai citeste si:

Cinci hoti au furat un bancomat din holul unei banci