Credit Europe Bank ofera credite pentru IMM-uri in franci elvetieni

Data publicarii: 05-11-2007 | Finante-Banci

Credit Europe Bank a lansat creditele de finantare pentru IMM-uri in franci elvetieni, se arata intr-un comunicate de presa remis BankNews.ro

"Incepand cu 1 noiembrie, oferim IMM-urilor optiunea de finantare si in franci elvetieni (CHF) pentru creditele de investitii: Ipotecar IMM, Transport IMM si Invest IMM. Consideram ca prin aceasta noua initiativa, raspundem nevoilor micilor intreprinzatori de a avea acces la produse de creditare mai ieftine, oferindu-le totodata posibilitatea de finantare si companiilor cu cifre de afaceri mai mici, dar cu potential de dezvoltare. In plus, clientii pot beneficia de dobanzi promotionale, fixe, incepand cu 4,5%, pentru o perioada de pana la 1 an", a declarat Cemal Yildirim, Vice Presedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Ipotecar IMM este un credit de investitii, destinat finantarii achizitiei de: sedii de firma, spatii de birouri, puncte de lucru, spatii de depozitare, spatii comerciale si de productie, terenuri, etc. Produsul ofera posibilitatea finantarii de pana la 100% a bunului imobil achizitionat, pe o perioada de pana la 15 ani, fara sa existe o suma maxima a creditului.

Transport IMM ofera finantare pentu autovehicule si vehicule comerciale noi si second-hand, din tara si din strainatate, cu un avans incepand cu 0% si maturitate de pana la 7 ani.

Invest IMM este un credit de investitii ce ofera posibilitatea finantarii de pana la 100% din valoarea investitiei, pe o perioada de maxim 7 ani si perioada de gratie de pana la 9 luni.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: