Bancomatul furat al Raiffeisen Bank a fost gasit in Lacul Morii

Data publicarii: 07-11-2007 | Finante-Banci

Bancomatul furat saptamana trecuta din holul agentiei Crangasi a bancii Raiffeisen a fost gasit miercuri in Lacul Morii. Scafandrii au gasit bancomatul scufundat. Se pare ca hotii au reusit sa sparga bancomatul, iar cei 80.000 de lei nu se mai afla in acesta.

Un grup de 5 infractori a furat un bancomat din sediul Raiffeisen Bank din Cartierul Crangasi. Hotii au lucrat foarte silentios, asa ca furtul n-a fost descoperit decat joi dimineata, cand angajatii bancii au venit la serviciu.

Hotii au furat bancomatul cu totul, de pe holul de la intrarea in banca. Usa era deschisa, desi este prevazuta cu un sistem de siguranta, care poate fi accesat doar de clientii bancii, cu ajutorul cardului.

Redactia BankNews.ro te invita sa comentam impreuna aceasta stire pe Yahoo Messenger. Adauga adresa banknews_punct_ro@yahoo.com in lista ta de prieteni.

Furtul s-a petrecut in jurul orei 2.00. Cinci barbati au venit cu o masina, au acoperit camera de supraveghere din fata bancii, apoi au intrat in hol, de unde au luat bancomatul care continea 80.000 lei.

Redactia BankNews.ro