Bancherii isi recruteaza clientii de pe bancile scolii

Data publicarii: 08-11-2007 | Finante-Banci

Prima zi de scoala, prima dragoste sau... primul card. In speranta ca atunci cand vor deveni adulti nu vor uita prima banca ale caror servicii le-au utilizat, institutiile bancare incerca sa atraga clienti din ce in ce mai tineri, noteaza Curentul. Dupa ofertele pentru tineri sau pentru studenti, bancile vin cu oferte pentru cei care abia si-au primit buletinul sau pentru parintii care vor sa faca economii pentru odraslele lor.

Alpha Bank a lansat zilele trecute contul de economii pentru copii, Alpha Dreams. Contul poate fi deschis pe numele copilului de catre parinti, oricand de la momentul eliberarii certificatului de nastere si pana la implinirea varstei de 14 ani, iar banii pot fi economisiti pana cand copilul ajunge la varsta de 18 ani. Sumele de bani pot fi economisite oricand, in functie de fondurile disponibile, iar daca in familie sunt mai multi copii, se poate deschide cate un cont pentru fiecare dintre ei. Cand implineste 14 ani, copilul primeste un card prin care parintii ii pot asigura lunar banii de buzunar.

Cardul BCR Visa Electron Junior este destinat minorilor intre 14 si 18 ani, iar banca ofera comisioane zero, pentru emitere si reinnoire card, retragere numerar de la ATM-urile BCR sau plata de marfuri si servicii la comercianti.

BRD are un pachet pentru copii - AtuStart, dar si unul pentru adolescenti - Pachetul Sprint. 

Si pentru studenti, oferta este variata. ABN Amro a lansat recent cardul de credit pentru studenti intre 18 si 25 de ani. Acesta este adresat studentilor care sunt cel putin in cel de-al doilea an de facultate si care au venituri lunare de 170 de lei.

Tot tinerii sunt vizati si de BCR si Banca Transilvania prin Visa Electron Euro 26.

Curentul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: