Iulius Group a inaugurat la Cluj-Napoca cel mai mare mall din tara

Data publicarii: 09-11-2007 | Afaceri

Compania Iulius Group a inaugurat vineri la Cluj-Napoca cel mai mare mall din Romania, cu o suprafata de 155.000 de metri patrati, dupa o investitie de 70 de milioane de euro.

"Iulius Mall, cel mai mare mall din tara, va fi o atractie nu numai pentru Transilvania, ci pentru intreaga tara", a declarat presedintele grupului, Iulian Dascalu, vineri, la inaugurarea Iulius Mall. Dascalu a spus ca pentru primul an de functionare se asteapta la 10 milioane de vizitatori si la vanzari de 100 milioane euro.

Complexul cuprinde magazine, printre care si un hypermarket, iar langa acesta a fost construita si o cladire de birouri cu cinci etaje. Mallul are 2.200 de locuri de parcare, iar la magazinele din incinta lui lucreaza 3.500 de persoane.

Circa 71% dintre clientii mallului sunt internationali. Printre ei, cel mai mare este Auchan care va fi inaugurat sambata la Cluj cel de al patrulea hypermarket din tara, dupa o investitie de 40 de milioane de euro, pe o suprafata de 10.000 de metri patrati.

Reprezentantii firmei fraceze au anuntat vineri ca se asteapta la circa 18.000 de vizitatori in fiecare zi. Compania Altex va deschide in interiorul mallului un nou magazin, pe o suprafata comerciala de 1.700 de metri patrati, investitia ridicandu-se la aproximativ 800.000 de euro.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: