Eugen Teodorovici a fost numit secretar de stat in Finante

Data publicarii: 14-11-2007 | Finante-Banci

Eugen Teodorovici, director general in Ministerul Economiei si Finantelor, a fost numit secretar de stat in acelasi minister, prin decizia premierului Tariceanu, publicata marti in Monitorul Oficial al Romaniei.

Decizia a fost semnata de premier vineri, pe 9 noiembrie, si a intrat in vigoare odata cu publicarea in Monitorul Oficial.

Eugen Teodorovici este, din aprilie 2004, director general in Ministerul Economiei si Finantelor, responsabil de coordonarea Autoritatii de Management pentru Fondul de Coeziune, si a fost propus de ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, sa preia postul de secretar de stat, ramas vacant dupa demisia lui Sebastian Vladescu, de la sfarsitul lunii octombrie.

Teodorovici va gestiona directiile de trezorerie, finante externe si fonduri structurale. Noul secretar de stat are 36 de ani si a absolvit Facultatea de Comert din cadrul Academiei de Studii Economice, Bucuresti, iar, in prezent, este doctorand al Facultatii de Relatii Internationale, Academia de Studii Economice.

Decizia de eliberarea din functia de secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor a lui Sebastian Vladescu a fost publicata in Monitorul Oficial pe 24 octombrie.

NewsIn