UniCredit Tiriac Bank lanseaza un nou credit ipotecar

Data publicarii: 19-11-2007 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank a lansat un nou Credit Ipotecar pentru Locuinta, destinat achizitiei de apartamente noi in ansambluri rezidentiale din Bucuresti si din alte orase din tara, a caror constructie este finantata de catre banca, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Noul credit este creat pentru clientii persoane fizice interesati sa cumpere apartamente noi in ansambluri rezidentiale finantate prin intermediul departamentului Real Estate al UniCredit Tiriac Bank. Produsul va fi vandut pe baza unor oferte speciale de retail agreate cu dezvoltatorii finantati de banca. Printre proiectele din Bucuresti se numara: Top Nord, Carol Park, Residenz-Cartierul German, Monte Carlo Palace, Orhideea Gardens, Tineretului Project, Alia Apartments Project, Felicity si NewTown Residential.
 
"Prin acest produs, raspundem persoanelor fizice care ne-au solicitat o modalitate mai confortabila de acces la un credit pentru achizitia unui apartament nou, oferindu-le astfel siguranta faptului ca pot avea un credit aprobat inainte de finalizarea constructiei locuintei pe care si-o doresc", a declarat Zoltan Major, Vicepresedinte Retail UniCredit Tiriac Bank. "In acelasi timp, ne bucuram ca putem utiliza in mod benefic pentru clientii de retail unul dintre punctele forte ale bancii, si anume pozitia de lider pe piata finantarilor pentru proiecte imobiliare," a mai adaugat Zoltan Major.

Prin noul credit ipotecar, exista posibilitatea de a primi aprobarea imprumutului solicitat imediat dupa semnarea pre-contractului cu dezvoltatorul, chiar inainte ca respectiva constructie sa fie finalizata. Imprumutul este transferat in contul dezvoltatorului in momentul platii finale (de regula, aprox. 75% din pretul apartamentului). Clientul nu are obligatii financiare catre banca pana cand nu devine proprietarul respectivului apartament.

Drepturile de proprietate pe apartament sunt transferate beneficiarului final in momentul in care pretul apartamentului este platit dezvoltatorului integral. Banca acorda o suma maxima de 200.000 euro pe o perioada maxima de 25 de ani.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: