Piraeus Bank Romania ofera credite de nevoi personale in CHF

Data publicarii: 21-11-2007 | Finante-Banci

Incepand din acesta saptamana, Piraeus Bank Romania ofera clientilor sai creditul de nevoi personale in franci elvetieni, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Produsul se adreseaza persoanelor care au nevoie de finantare pentru acoperirea diverselor nevoi curente, fara a justifica suma imprumutata, dar si celor care doresc refinantarea unui credit de consum aflat in derulare la o alta banca.

Suma maxima ce poate fi acordata de banca reprezinta echivalentul in CHF a 20.000 EUR, perioada de maturitate a imprumutului fiind de pana la 10 ani.  

"Am creat acest produs pentru a oferi clientilor nostri, persoane fizice, o solutie eficienta de creditare a nevoilor financiare personale. Piraeus Bank Romania este una dintre putinele banci care detine in portofoliul sau un astfel de mijloc de finantare iar perioada lunga de creditare, alaturi de costul acestui tip de credit ne recomanda ca pe unul dintre cei mai avantajosi parteneri din sistemul bancar autohton, pe acesta nisa.", a declarat Catalin Parvu, director general retail banking si operatiuni Piraeus Bank Romania.

La creditul de nevoi personale in CHF pot avea acces persoanele angajate cu contract de munca, persoanele pensionate, persoanele fizice autorizate, persoanele fizice cu venituri din chirii, din dividende, din contracte de administrare/ management, contracte de cesiune a drepturilor de autor, precum si personalul navigant.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: