Rolls Royce a lansat Phantom Tungsten

Data publicarii: 27-11-2007 | Auto

Rolls a lansat o editie speciala Phantom, botezata Tungsten, care imprumuta accesorii de la conceptul 101EX. Salonul Auto din Dubai a marcat deja o premiera pe sectorul limuzinelor de lux. Profitand de succesul de care se bucura pe piata din Orientul Mijlociu, Rolls Royce a ales Salonul din Dubai pentru a marca o noua premiera in gama modelului Phantom. Britanicii au lansat o editie speciala a limuzinei, botezata Tungsten, care ar urma sa fie scoasa la vanzare intr-un numar redus de exemplare.

Rolls Royce Phantom Tungsten

Ceea ce individualizeaza editia speciala este un pachet de echipare care include accesorii imprumutate de la conceptul 101EX, prezentat in 2006 la Salonul de la Geneva. La exterior, limuzina a primit o noua vopsea "Xiralic Tungsten", o capota cu finisaj din aluminiu, jante de 21 de inch tot din aluminiu si o pereche de tevi de esapament cromate.

Pasagerii se vor bucura de un interior imbracat in piele gri, combinat cu insertii de lemn de trandafir adus tocmai din India. Mai mult decat atat, plafonul presarat cu 800 de beculete mici da senzatia unui cer instelat.

Automarket

Ultimele stiri pe BankNews.ro: