Angajata a unei banci din Alba a pozat nud in birou

Data publicarii: 27-11-2007 | Diverse

Iulia Sambotin, consilier in cadrul Agentiei BCR Alba Iulia, s-a fotografiat aproape goala in biroul unde lucra, iar pozele au fost postate pe Internet. Femeia in varsta de 33 de ani, casatorita cu fiul fostului director al BCR Alba, Liviu Sambotin, si-a dat demisia saptamana trecuta din cauza acestui scandal. Fotografiile postate pe internet de una dintre prietenele Iuliei au ajuns la presa, dar si la conducerea BCR Alba si Bucuresti.

Angajata dezlantuita
Sursa: Click

Nora fostului director al BCR Alba este mama a unui baietel de sase ani, informeaza cei de la Click. Aceasta a participat la doua sedinte foto provocatoare, in incinta bancii, aceste informatii reiesind din datele inscriptionate pe fotografii, 29 septembrie si respectiv 4 octombrie 2006.

In urma acestui scandal au aparut informatii confrom carora si alte angajate ale BCR Alba au pozat goale, fiind vorba chiar de un film erotic, care ar circula deja pe piata.

Antena3.ro

Redactia BankNews.ro te invita sa comentam impreuna aceasta stire pe Yahoo Messenger. Adauga adresa banknews_punct_ro@yahoo.com in lista ta de prieteni.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: