Piraeus Bank Romania deschide 5 noi sucursale

Data publicarii: 28-11-2007 | Finante-Banci

Reteaua Piraeus Bank Romania a ajuns la 95 de sucursale dupa ce, in a doua jumatate a lunii noiembrie, banca a deschis 5 noi unitati in Bucuresti (City Mall si Rahova), Hunedoara, Timisoara si Roman, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Cu o rata medie de dezvoltare de 4 unitati noi pe luna, Piraeus Bank Romania s-a extins in mod constant pe parcursul anului 2007, fiind acum prezenta in 40 dintre cele 41 de judete ale tarii.

Locuitorii capitalei au acces la produsele si serviciile Piraeus Bank Romania prin cele 35 de sucursale aflate in Bucuresti, in timp ce alte 60 de unitati deservesc clientii din restul tarii.

De la inceputul anului - cand institutia bancara detinea 54 de unitati - si pana acum, reteaua Piraeus Bank Romania a crescut cu 41 de sucursale.

"La inceputul acestui an ne-am propus sa deschidem 100 de sucursale in toata tara. Acum suntem siguri ca vom depasi acest obiectiv. Extinderea retelei, alaturi de imbunatatirea constanta a conditiilor de creditare, fac parte din strategia Piraeus Bank Romania de a se pozitiona ca banca accesibila, care ofera servicii competitive unei categorii largi de clienti. Ne bucura faptul ca extinderea sustinuta a retelei de sucursale ne aduce mai aproape de clientii din intreaga tara.", a declarat Madalina Grindei, Network Deputy Director, Piraeus Bank Romania.

Redactia BankNews.ro