Nicolae Danila ramane in sistemul bancar, dupa demisia de la BCR

Data publicarii: 03-12-2007 | Finante-Banci

Nicolae Danila, fostul presedinte executiv al celei mai mari banci romanesti, BCR, a carui demisie a intrat in vigoare la 1 decembrie, a facut primele declaratii ca bancher liber de contract, exclusiv in Business Standard. El a marturisit ca imediat dupa Revelion va anunta noul sau loc de munca, perioada sarbatorilor de iarna fiind un bun prilej pentru a analiza ofertele primite. "Voi anunta la inceputul lunii ianuarie incotro ma indrept. Vreau insa sa va spun ca nu ma indepartez de sistemul bancar. Aici m-am consacrat si e normal sa activez tot ca bancher", marturiseste Danila.

"Deocamdata, vreau sa imi petrec in liniste, alaturi de familie, sarbatorile de iarna si sa analizez ofertele primite. Pe piata sunt tot felul de zvonuri legate de viitoarea mea destinatie profesionala si e bine ca sunt - inseamna ca mai sunt inca interesant", adauga acesta.

Danila va participa la intalnirile actionarilor BCR, el detinand atat actiuni Erste, cat si BCR. Nicolae Danila si-a dat demisia de la BCR in a doua jumatate a lunii octombrie, anuntul oficial vorbind de o despartire in conditii amiabile de actionarul majoritar austriac, Erste Bank.

Business Standard

Ultimele stiri pe BankNews.ro: