EximBank a deschis a opta sucursala din reteaua proprie la Oradea

Data publicarii: 04-12-2007 | Finante-Banci

EximBank, Banca de Export - Import a Romaniei, a deschis a opta sucursala din retea la Oradea, ca urmare a continuarii politicii de extindere teritoriala in marile orase ale tarii, in scopul accesarii mai usoare a serviciilor si produselor bancii de catre firme, arata, marti, un comunicat.

"Dorim sa sprijinim companiile romanesti nu numai prin produsele oferite, ci si printr-o retea moderna de sucursale cu personal pregatit sa raspunda solicitarilor acestora si care sa propuna cele mai bune solutii de finantare sau garantare pentru afacerea lor", a declarat presedintele EximBank Romania, Carmen Radu.

Ea a adaugat ca deschiderea unei noi banci pe piata din nord-vestul tarii va conduce la imbunatatirea calitatii si eficientei serviciilor bancare la nivel regional.

"Astfel, oamenii de afaceri vor avea mai aproape gama de produse de sprijin, de natura ajutorului de stat permis, pe care Banca de Export Import a Romaniei o ofera, contribuind astfel la o dezvoltare mai accelerata a mediului economic din aceasta parte a tarii", a adaugat Radu.

Prin intermediul acestei sucursale, situata in centrul comercial al orasului Oradea, firmele din judetele Bihor, Satu Mare, Salaj si Alba vor avea acces la produsele de finantare, asigurare si garantare ale Eximbank, se mai arata in comunicat.

Banca de Export-Import a Romaniei a fost infiintata in anul 1992 si avea pana in prezent sucursale in Bucuresti, Brasov, Cluj, Craiova, Bacau, Constanta si Timisoara.

NewsIn