RCA rapid in galeriile comerciale

Data publicarii: 06-12-2007 | Auto

Soferii grabiti pot incheia anul acesta polita RCA rapid, in galeriile comerciale din Bucuresti si din tara, informeaza Total Advisor. Astfel, soferii pot gasi intr-un singur loc, la standurile RCA Rapid din galeriile comerciale, oferte de la mai multe companii de asigurari si consultanta in alegerea celei mai avantajoase polite. In plus, polita RCA poate fi incheiata pana la ora 22,00, iar in anumite zile chiar pana la 1,00, in functie de programul hipermarketului.

In ceea ce priveste pretul, Simona Panaitescu, director de retail la Total Advisor, a precizat ca 'momentan, pretul unei polite RCA Rapid in galeriile comerciale este chiar mai mic decat anul trecut'.

Galeriile comerciale in care se poate incheia polita RCA Rapid sunt situate in Bucuresti - Centrul comercial Auchan Titan, Centrul comercial Orhideea, Centrul comercial Feeria, Centrul comercial Esplanada, in Pitesti - Euromall, Auchan, in Cluj - Iulius Mall, Polus Center, in Constanta - Galeria Comerciala TOM, in Iasi - Centrul Comercial Felicia.

Total Advisor Insurance Broker este o companie independenta de brokeraj in asigurari, cu o experienta de sapte ani pe piata romaneasca. Total Advisor ofera o gama larga de servicii de consultanta, de la asistenta totala pentru daune auto, pana la programe complete de management al riscurilor.

RCA Rapid este un serviciu retail oferit de Total Advisor in galeriile comerciale, prin care clientii pot incheia, intr-un singur loc, polite RCA oferite de mai multe societati de asigurari. Prin acest serviciu clientii beneficiaza de o serie de avantaje: un spatiu special amenajat, in care pot incheia confortabil polita RCA, cele mai bune preturi de pe piata, consultanta in alegerea celei mai avantajoase asigurari, informatii complete si profesioniste privind clauzele asigurarii si un program de lucru flexibil, pana seara tarziu si in weekend.

Rompres

Ultimele stiri pe BankNews.ro: