Raiffeisen Leasing se extinde in Republica Moldova

Data publicarii: 06-12-2007 | Afaceri

Raiffeisen-Leasing International (RLI) lanseaza operatiunile in Republica Moldova prin intermediul societatii de la Chisinau - I.C.S. Raiffeisen Leasing SRL, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Unic actionar al acestei companiei este societatea Raiffeisen Leasing IFN SA (Romania). Capitalul social initial al I.C.S. Raiffeisen Leasing SRL. constituie 500.000 euro.

"Prezenta liderului european in domeniul leasingului pe piata moldoveneasca demonstreaza maturitatea acestui sector din Republica Moldova si largirea continua a pietei de leasing, care reprezinta un interes deosebit pentru investitori. Raiffeisen Leasing International vine pe piata moldoveneasca cu noi tehnologii si noi produse de leasing, testate si imbunatatite pe parcursul ultimilor ani pe pietele europene. Principalul indicator al calitatii produselor de leasing oferite de Raiffeisen Leasing International este interesul sporit al partenerilor nostri care ne asigura o crestere importanta", a declarat Michael Hackl, Managing Director Raiffeisen-Leasing International.
 
Mihaela Mateescu, Managing Director Raiffeisen Leasing IFN SA, a declarat in cadrul conferintei de presa ca "in cei 5 ani de prezenta pe piata romaneasca, Raiffeisen Leasing si-a asumat un rol inovator si a oferit noi optiuni de finantare pentru companii. In Republica Moldova, Raiffeisen Leasing isi propune sa puna accentul in primul rand pe calitatea serviciilor sale. Ceea ce vom oferi clientilor nostri este excelenta in servicii."

"Ne vom concentra asupra solutiilor de leasing pentru business. Vom finanta procurarea de utilaje, echipamente, camioane si vehicule comerciale, autoturisme si vom oferi clientilor nostri solutii inteligente si individuale pentru dezvoltarea afacerilor", a evidentiat Victor Bodiu, Director General, I.C.S. Raiffeisen Leasing S.R.L.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: