Vodafone Romania extinde serviciile 3G broadband in 230 localitati

Data publicarii: Astazi, 07-12-2007 | IT&C

Vodafone Romania a anuntat joi, extinderea serviciilor 3G broadband, la viteze de pana la 3,6 Mbps, intr-un numar total de 232 de localitati, potrivit unui comunicat de presa remis BankNews.ro. 

"Pe masura ce piata de comunicatii mobile din Romania se dezvolta, asistam la o crestere semnificativa a cererii pentru servicii de date in banda larga. Vodafone a inregistrat o crestere constanta a numarului de utilizatori de servicii de date mobile broadband, de la lansarea acestora pe piata romaneasca, si ne asteptam ca aceasta tendinta sa se mentina si anul viitor. De aceea, extinderea retelei de acoperire a serviciilor 3G broadband ramane pentru noi o directie de dezvoltare importanta, pentru a oferi unui numar cat mai mare de clienti posibilitatea sa utilizeze serviciile noastre.  Astazi, acoperirea serviciilor Vodafone 3G broadband este de aproximativ 40% din populatia Romaniei", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Serviciile Vodafone 3G broadband sunt disponibile in 10 noi orase din tara: Suceava, Botosani, Ramnicu-Valcea, Calarasi, Slobozia, Drobeta-Turnu Severin, Targu-Jiu, Focsani, Miercurea Ciuc si Piatra Neamt. Astfel, clientii Vodafone beneficiaza in prezent de serviciile 3G broadband in 58 de orase, incluzand toate resedintele de judet. De asemenea, aria de acoperire a serviciilor 3G broadband cuprinde zonele turistice din Valea Prahovei, Brasov si Bran-Moeciu - Predeal, Busteni, Sinaia, Azuga,  Poiana Tapului, Rasnov, Poiana Brasov, Comarnic, Breaza, Bran, etc, statiunile de pe litoral - Mamaia, Eforie, Costinesti, Mangalia, Neptun, Olimp, Vama Veche, 2 Mai, Cap Aurora, Jupiter, Venus, Saturn, precum si numeroase localitati din apropierea capitalei, cum sunt: Otopeni, Voluntari, Balotesti, Mogosoaia, Snagov, Tancabesti, Corbeanca, Ciolpani, Bragadiru.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: