Cu 300-400 de euro poti petrece Revelionul intr-o capitala europeana

Data publicarii: 09-12-2007 | Turism

Cine vrea sa se urce in avion pe data de 31 decembrie sa aterizeze intr-o capilala europeana cu cateva ore inainte de miezul noptii si sa se intoarca in tara in primele ore ale anului viitor trebuie sa se grabeasca, noteaza Gandul.

La ora aceasta inca se mai gasesc bilete pentru cursele care fac legatura intre Bucuresti si Viena, Paris, Madrid, Roma, Bruxelles sau Londra. Petrecerea Revelionului intr-o mare capitala poate fi o distractie destul de ieftina daca alegem sa plecam si sa ne intoarcem cu o companie low-cost.

Din pacate, cu cat ne apropiem mai mult de sfarsitul anului pretul biletelor poate creste si cu 20 de euro pe zi. Asta inseamna ca un pret valabil in acest moment poate deveni istorie maine. Cei care vor sa treaca in noul an la Viena trebuie sa stie ca pot ajunge acolo cu o cursa Sky Europe care pleaca de pe aeroportul Baneasa in data de 31 decembrie-ora 9.30 si se pot intorce inapoi in tara in prima zi din 2008, cu plecare la ora 19.00. Pentru doua persoane, drumul dus-intors cu avionul pe relatia Bucuresti-Viena costa incepand cu 320 de euro.

Daca "distractia" doar de o zi nu te multumeste si vrei sa pleci mai devreme biletele doar spre Viena pot depasi 350 de euro pentru o singura persoana daca pleci pe 29 decembrie. Tot atat costa si biletele la intors daca alegi sa ajungi in Bucuresti pe 2 sau 3 ianuarie.

Integral in Gandul