iPhone ii cucereste pe oamenii de afaceri

Data publicarii: 09-12-2007 | IT&C

iPhone a inceput sa se impuna si in randul oamenilor de afaceri, nu numai printre cei din afara acestui mediu. Echipa de vanzari si cea de finante de la una dintre cele mai mari companii producatoare de software din lume, grupul german SAP, au adoptat deja iPhone ca telefon de serviciu, informeaza agentia de stiri Reuters.

Astfel, terminalul produs de compania Apple incepe sa concureze dispozitive consacrate in lumea afacerilor, precum Blackberry sau Palm. "Este dragut si foarte popular", a spus Mike de la Cruz, prim-vicepresedinte al SAP, posesor al unui iPhone.

Mai mult, compania SAP a anuntat ca va dezvolta un program de management al relatiilor mai intai pentru iPhone si abia apoi pentru terminale "de afaceri" cunoscute, precum cele Blackberry sau Palm. Motivul: insisi angajatii SAP au cerut asta, deoarece "iPhone este mai usor de folosit decat celelalte".

Interesul de care se bucura iPhone in mediul de afaceri ar putea reprezenta inceputul unei noi ere pentru Apple. Pana acum produsele companiei s-au bucurat de un succes foarte mare in randurile utilizatorilor individuali, insa la clientii business nu prea au avut priza.

Integral in Evenimentul Zilei