Omniasig vinde produse de asigurare pentru populatie in reteaua de magazine Carrefour

Data publicarii: 10-12-2007 | Afaceri

Omniasig, in parteneriat cu Carrefour, lanseaza din 15 decembrie mai multe tipuri de asigurari destinate populatiei, iar politele vor putea fi incheiate la standurile plasate in reteaua de magazine din tara a retailer-ului, au precizat, luni, reprezentantii celor doua companii.

Carrefour si Omniasig lanseaza mai multe tipuri de asigurari, printre care RCA, Casco, asigurari de locuinte, de bunuri si asigurari de calatorie.

"Vom construi produse speciale pentru acest parteneriat, usor vandabile si care sa atinga cel mai bine domeniul de retail al asigurarilor. De asemenea, in contrapartida, compania noastra va promova intr-un mod optim serviciile si produsele Carrefour prin intreaga retea Omniasig", a declarat presedintele companiei de asigurari Omniasig, Constantin Toma.

Punctele de vanzare pentru produsele de asigurare vor fi amplasate in magazinele Carrefour din tara si in agentiile Carrefour Voiaj.

"Noile servicii vor fi importante pentru clientii nostri, intrucat vor aduce un plus de confort si rapiditate, din moment ce standurile pentru asigurari sunt situate chiar in galeriile comerciale Carrefour, precum si in interiorul agentiilor Carrefour Voiaj", au adaugat reprezentantii celor doua companii.

Omniasig face parte din grupul financiar Vienna Insurance Group, care mai detine in Romania companiile Omniasig Life, Omniasig Pensii, Unita, Agras si Asirom.

Carrefour a realizat in Romania o cifra de afaceri de 609 milioane euro in 2006, in crestere cu 39% fata de cea din 2005 si are in prezent peste 6.200 de angajati. Investitiile totale ale grupului in tara au depasit 250 milioane euro in cele zece magazine.

NewsIn