Mihai Chisu este brokerul anului 2007

Data publicarii: 12-12-2007 | Finante-Banci

Castigatorul premiului Brokerul Anului 2007 este Mihai Chisu, trader in cadrul S.S.I.F. Egnatia Securities. Ceilalti nominalizati au fost Bogdan Juravle (KBC Securities Romania), Serban Marin (CA IB Securities), Adrian Ceuca (SSIF Broker) si Adrian Simionescu (Vienna Investment Trust). Pentru mine, bursa este ca o partida de sah: trebuie sa-ti cunosti avantajele, slabiciunile, si sa privesti in perspectiva; sa stii cand sa folosesti pionul, cand sa folosesti calul sau... mai riscant .. nebunul!", spune Mihai Chisu.

Cel mai bun broker din Romania a terminat acum noua ani Facultatea de Finante-Asigurari-Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si are un masterat in Comunicare Manageriala si Resurse Umane. Are o experienta ca broker si trader de peste 11 ani.

Restul premiilor acordate in cadrul galei au fost urmatoarele:

  1. Societatea de brokeraj a anului 2007 la BVB este KBC Securities Romania, cu o valoare a tranzactiilor la BVB pe primele 11 luni ale anului  de 3.924.424.777 lei.
  2. Societatea de brokeraj a anului 2007 la BMFMS cu cel mai mare volum tranzactionat pe aceasta bursa in primele 11 luni ale anului a fost desemnata SSIF Broker, cu 1,129,813 de contracte.
  3. Premiul pentru Cel mai bun sistem de tranzactionare online a fost acordat casei de brokeraj Vanguard.
  4. Un premiu special acordat la Gala Brokerului Anului 2007 a fost cel pentru Forumistul anului, premiu castigat de cel care utilizeaza pseudonimul MMV1.
  5. Analistul anului 2007 a fost desemnat Mihai Codoban, interdealer Capital Invest.

The Money Channel

Ultimele stiri pe BankNews.ro: