Piata Financiara: Bancile si afacerile premiante ale anului 2007

Data publicarii: 14-12-2007 | Finante-Banci

Bancile ''cuminti'' au fost rasplatite cu premii la sfarsit de an de catre Piata Financiara. Organizatorul Finmedia a premiat in cadrul galei bancheri si banci deopotriva, dar si societati de asigurari sau de leasing. La eveniment au luat parte peste 250 de personalitati din lumea financiar-bancara, fiind decernate zece premii.

Premiul "Bancherul anului" a fost acordat lui Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC, pentru "inaltul profesionalism si pasiunea dedicata profesiei".

Trofeul "Banca anului" a fost castigat de catre Piraeus Bank.
 
"Banca anului in corporate" a fost desemnata Raiffeisen Bank, pentru "adancimea, varietatea si calitatea portofoliului de finantari in economia reala".

Volksbank Romania a primit titlul de "Banca anului in Retail", pentru "dinamica excelenta, sustinuta de o oferta complexa de produse competitive".

Pentru "forta de expansiune in piata, regasita si la nivelul ofertei de produse si servicii", a fost decernat premiul "Cel mai bun produs bancar" serviciului Self Bank al bancii Millennium, pentru inalta calitate a unei alternative construite in respectul fata de  consumator. Aceeasi distinctie a fost acordata produsului Alpha Dreams de la Alpha Bank, pentru "promovarea economisirii si pentru competitivitatea constructiei".

Pentru "stiinta de a crea valoare adaugata si viziune strategica", a fost acordat premiul "Tranzactia anului" companiei Rompetrol Holding.

Titlul de "Best in leasing" a fost acordat companiei EFG Eurobank Leasing, "pentru dinamica si structura portofoliului, modelate printr-o oferta de produse inovative".

Pentru "capacitatea de a raspunde asteptarilor pietei si inalta credibilitate in randul publicului",  "Asiguratorul anului" a fost desemnat ING Asigurari de Viata, iar pentru "flexibilitatea ofertei si initiativa tintirii unui segment select dintr-o piata in formare" a fost acordat premiul "Polita anului" produsului Asigurare de Sanatate VIP, lansat de BCR  Asigurari.

Pentru "volumul, calitatea si diversitatea intermedierilor financiare", a fost oferit premiul "Performanta pe piata de capital" companiei KBC Securities Romania.

"Diploma de excelenta"  a fost acordata Bursei de Valori Bucuresti pentru "contributia la formarea si consolidarea economiei concurentiale".

De asemenea, a fost acordata o diploma de excelenta lui Mihai Seitan, pentru "contributia generoasa la reforma sistemului public de pensii si introducerea componentelor private".

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: