Banca Transilvania ofera carduri Visa Gold fara comision de emitere

Data publicarii: 20-12-2007 | Finante-Banci

Cardul VISA GOLD al Bancii Transilvania beneficiaza de conditii speciale de acordare, din decembrie 2007 si pana in 31 martie 2008, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Cei interesati trebuie sa aiba un venit lunar eligibil de minim 1.000 EUR, cu 500 EUR mai putin decat pana acum. In plus, pana la data amintita, Banca Transilvania nu percepe niciun comision de emitere a acestui card.

VISA GOLD este dedicat persoanelor cu venituri relativ ridicate, carora li se ofera, prin utilizarea cardului, "beneficii de aur" si posibilitatea utilizarii lui in intreaga lume. Principalele avantaje ale cardului sunt: servicii gratuite de asigurare pe timpul calatoriilor in strainatate; posibilitatea obtinerii cardului in regim de urgenta; acces gratuit al posesorului de card si al inca unei persoane la Salonul Business Class din Aeroportul Henri Coanda, Bucuresti; discout-uri la comercianti; serviciu de customer care dedicat; comision 0 la cumparaturi facute in tara si in strainatate, precum si o perioada de gratie de pana la 55 de zile.

"Toate aceste avantaje sunt mult mai aproape de clientii nostri. Cardul Visa Gold a devenit mult mai accesibil deoarece dorim ca un numar cat mai mare de persoane sa se bucure de siguranta, confort si prestigiu" declara Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania.

Oferta Bancii Transilvania cuprinde 12 tipuri de carduri, dedicate unor segmente disctincte de clienti. Banca a emis pana acum peste 1.200.0000 de carduri si are 10% din aceasta piata.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: