real,- Hypermarket intra pe piata de retail din Cluj-Napoca

Data publicarii: 20-12-2007 | Afaceri

real,- Hypermarket inaugureaza la Cluj-Napoca cel de al paisprezecelea magazin din reteaua dezvoltata in Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Rezultatul unei investitii de peste 23 de milioane de euro, noul hipermarket real,-, cel de al saselea deschis anul acesta de catre companie se desfasoara pe o suprafata totala construita de 21.144 mp (inclusiv galeriareal), din care 7.500 de metri patrati reprezinta suprafata utila de vanzare. 

In comunicat se mai precizeaza ca noul magazin real,- are o arhitectura moderna, spatii generoase si aerisite, dispune de o parcare terana si subterana de aproximativ 400 de locuri si beneficiaza de aparatura performanta pe toate sectoarele de activitate. Fluidizarea traficului de cumparatori este asigurata zilnic prin existenta a 38 de case de marcat, dintre care 34 sunt instalate in linie.  

"Inca de la intrarea noastra pe piata de retail din Romania am fost atrasi de potentialul  deosebit al Ardealului. Clujul, care este unul dintre orasele cele mai importante din regiune, un centru istoric, economic si cultural puternic, reprezinta pentru noi o alegere excelenta. Suntem siguri ca in scurt timp ne vom impune pe piata clujeana cu un format de hipermarket de generatie noua care se remarca printr- o structura clara si bine definita, un sortiment variat la preturi dintre cele mai competitive si care permite consumatorilor efectuarea rapida a unei game cat mai diversificate de cumparaturi adresate intregii familii. Pe tot parcursul activitatii desfasurate pana acum in orasele unde suntem prezenti am analizat si am tinut cont permanent de cerintele clientilor nostri, pentru ca sa putem oferi o repartizare sortimentala mai buna, o grupare pe produse care defineste mai bine nevoile clientilor astfel incat sa devenim si la Cluj hipermarketul preferat al consumatorilor" a declarat Tjeerd Jegen, Director General real,- Hypermarket Romania.

real,- comercializeaza peste 40.000 de produse alimentare si nealimentare. 

Magazinul are o galerie generoasa care se intinde pe un spatiu total de 17.000 de mp (parter si etaj) si care reuneste magazine cu profiluri diferite: telefonie mobila, drogherie, decoratiuni interioare, mobila, imbracaminte si incaltaminte etc.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: