Mic ghid practic de cadouri online

Data publicarii: 21-12-2007 | Lifestyle

Daca discutiile aprinse de pe messenger iti rapesc tot timpul, daca profilul de pe MySpace sau FaceBook trebuie actualizat cu ultimele poze de la Busteni si nu mai ai timp nici sa respiri, iar zilele in care trebuie sa imparti cadouri in dreapta si-n stanga se apropie cu repeziciune, nu intra in panica. Daca nu-ti mai poti dezlipi ochii de pe youtube sau daca nu ai terminat de vazut toate filmele pe care ti le-ai downloadat saptamana asta, nu e nicio problema.

Dimpotriva, daca stai la birou n-spe ore pe zi, iar restul timpului in care nu esti acasa si dormi, stai si injuri in trafic, nu dispera. Chiar daca nu mai ai timp sa colinzi magazinele mega-aglomerate sau daca pur si simplu nu ai nici o idee, problema cadourilor e ca si rezolvata. Intra pe net si cauta! Limita e doar bugetul.

Pentru a gasi cadoul ideal pentru persoana potrivita, sau invers, nu trebuie sa ai mare experienta intr-ale Internetului. Intri pe google, tastezi "cadouri online" (doar o sugestie) si incepe nebunia. Nominalizarea unui anume site nici nu mai este necesara. Intuitia, imaginatia sau curiozitatea sunt elemente suficiente pentru a gasi cadouri pentru toata familia. Iar majoritatea site-urilor de cadouri online sunt atat de bine structurate incat nu-ti mai trebuie decat lista cu cei care urmeaza sa se bucure de atentia ta. Cadouri pentru barbati, pentru femei, pentru copii, cadouri de Craciun, de aniversare, de logodna, de nunta, de botez, de impacare, de scuze sau de multumire, toate sunt ascunse de butoanele ce asteapta sa fie apasate pentru a umple monitoarele de propuneri hazlii, romantice/erotice sau, dupa caz, cat se poate de serioase.

Pentru inceput, iti poti indrepta atentia asupra unor baloane. De toate felurile si de toate culorile. Ba chiar si personalizate. Poti denumi o stea de pe cer cu numele persoanei iubite si primesti un certificat pentru asta. Sau ii poti trimite un mesaj intr-o sticla. Completezi numele si adresa si gata. Sticla a pornit dinspre largul oceanului virtual catre tarmurile realitatii. Poti darui o goarna de stelist sau de dinamovist (de rapidist nu am gasit). Un tricou de macho sau o camasa de corporatist, un set cocktail intr-o servieta de mafiot sau un joc de table.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: