Google interzice fotografiile sexy in reclame

Data publicarii: 03-01-2008 | Media

Cei care cumpara publicitate la Google trebuie sa aiba grija la ce anume isi fac reclama. Compania americana Pampered Passions, care se ocupa cu comercializarea lenjeriei intime, a descoperit ca reclamele sale nu sunt expuse de Google pe piata europeana. Campania firmei americane ii indemna pe barbati sa cumpere lenjerie, de sarbatori, pentru persoanele apropiate din viata lor. Se pare ca imaginile au fost considerate ca avand continut pornografic si au fost cenzurate de cei de la Google, potrivit Softpedia.com.

"Reclama nu a fost difuzata din cauza continutului sau destinat adultilor. Nu sunt aprobate pentru difuzare imaginile care sunt considerate compromitatoare pentru familii. Imaginile dumneavoastra contin nuditate si sunt destinate adultilor", a declarat un reprezentant al Google.

Compania americana a incercat sa obtina cat mai multa publicitate de pe urma acestei interdictii. Americanii au contracarat actiunile Google printr-o declaratie de presa care preciza ca "Google si-a facut un obicei din a interzice difuzarea unor reclame care sunt acceptate fara probleme in Marea Britanie.

Google este o companie americana si, desi ei sustin ca foarte deschisi in Statele Unite, politica lor este destul de conservatoare pentru consumatorii europeni." Este insa posibil ca cei de la Pampered Passions sa fi inceput campania pentru a atrage atentia publicului, stiind ca aceasta va fi interzisa.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: