Logan PickUp, scoasa la vanzare din luna martie

Data publicarii: 05-01-2008 | Auto

Dacia are planuri mari pentru 2008. Producatorul de automobile intentioneaza sa inceapa in luna martie comercializarea modelului Logan PickUp pe piata romaneasca. Tot in prima jumatate a anului Dacia isi va completa lista de export cu tarile scandinave. In cele din urma, in a doua parte a anului, Dacia va lansa un nou model, derivat din Renault Sandero, a carui productie va fi asigurata de uzina de la Mioveni.

Primul eveniment notabil din calendarul Dacia in 2008 este comercializarea modelului Logan PickUp. Oficialii companiei se asteapta ca noul model sa reprezinte 10% din vanzarile Dacia in 2008 din Romania.

Logan PickUp va iesi la vanzare in primele 3 luni ale anului, cel mai probabil in martie. La export va fi scos mai tarziu, probabil tot in 2008. Va depinde de succesul modelului in Romania, a declarat Jacques Daniel, director comercial Dacia-Renault. referitor la pret, dosarul se afla pe biroul meu. M-am uitat la el ieri, insa nu l-am semnat inca. Dar suntem aproape de a stabili pretul de la care se va pleca.

Tot in prima jumatatea a anului, Dacia isi va face debutul in tarile scandinave. Modelele Logan vor fi comercializate atat prin reprezentantele Renault cat si printr-o retea proprie de dealeri Dacia. Insa cel mai important eveniment pentru producatorul autohton va avea loc in a doua jumatate a anului. Lansarea noului model Dacia Hatchback, derivat din Renault Sandero.

Vom introduce Hatchbackul in 2008 si va putea fi cumparat din reprezentante in a doua jumatate a anului.

Renault Sandero este un model produs in Brazilia si destinat pietelor din America Centrala si de Sud.

The Money Channel