Cele mai bune spoturi tv ale anului 2007

Data publicarii: 07-01-2008 | Media

Clipurile din campania eJobs si Cosmote (MMS) au adunat cele mai multe voturi favorabile din partea oamenilor de creatie publicitara, intr-o analiza realizata de Adevarul. "Care au fost cele mai bune trei spoturi tv autohtone ale anului 2007?" La aceasta intrebare au raspuns 11 publicitari, cu rugamintea sa nu-si voteze propriile creatii. Unii si-au exprimat nemultumirea fata de calitatea slaba a "productiei" din acest an. Altii nu au stiut ce sa aleaga pentru ca au considerat ca am avut o "recolta" foarte buna.

Dintre toate nominalizarile s-au detasat spoturile din campania eJobs (realizata de Leo Burnett, 4 voturi), Cosmote - MMS (Cohn&Jansen Ashley & Holmes, 3 voturi), ClickNet (Grey), Furazolidon (Propaganda) si Nissan Tiida (Publicis), fiecare cu cate doua voturi.

Nu este un clasament absolut, "batut in cuie", dar inclinam sa credem ca e mai adevarat decat ierarhiile de la festivalurile de creatie unde se ingramadesc "fantomele" (lucrarile facute special pentru festival, dar care nu au difuzari).

Printre institutiile financiare mentionate in topul spoturilor tv se numara Banca Romaneasca - spotul "Muzeul" - "Te grabesti sa ajungi acasa cand ai casa ta", Millennium Bank - spotul "Inelul" si ING Asigurari de Viata cu spotul "Muncitorul". ING mai apare in preferintele publicitarilor cu spotul la pensiile obligatorii si la ING Cont'Rol - cel cu linia de asamblare animata, cu iepurii finantisti. Allianz  este reprezentat de reclama cu mosii care fac cu schimbul la vizor, plictisiti.


Banca Romaneasca - Muzeul


ING Pensii private


Allianz - pensii private


Millennium - Inelul

Integral in Adevarul

Redactia BankNews.ro te invita sa comentam impreuna aceasta stire pe Yahoo Messenger. Adauga adresa banknews_punct_ro@yahoo.com in lista ta de prieteni.

Mai citeste si:

Marile bugete de media au iesit la licitatii

Ultimele stiri pe BankNews.ro: