Card BRD Finance-Diverta

Data publicarii: 28-06-2006
Cumparaturile cu cardul de credit sunt un lucru tot mai firesc pentru cei care vor sa obtina pe loc un produs, indiferent de ziua de salariu, si cat se poate de « intelectual », mai ales daca este vorba despre carti, muzica, IT sau filme. De aceea, DIVERTA lanseaza, incepand cu data de 28 iunie, sub sloganul “Ai carte de credit Diverta, zice lumea ca esti intelectual”, cardul de credit Diverta, cu utilizare internationala, se arata intr-un comunicat de presa remis catre site-ul BankNews.ro stiri si informatii financiar-bancare.

Emis in parteneriat cu BRD Finance, acest card se diferentiaza in primul rand prin avantajele speciale pe care le aduce utilizatorilor sai, printre care preturi promotionale la anumite produse in fiecare luna, alaturi de un sistem de fidelizare in functie de tranzactiile efectuate in reteaua magazinelor Diverta.

Cardul de credit Diverta ofera o perioada de gratie de 90 de zile celor care doresc sa utilizeze limita de creditare acordata pentru a face o prima achizitie din Diverta, chiar la emiterea cardului. In plus, toti cei care devin utilizatori ai unui card de credit Diverta beneficiaza, timp de 1 luna, de inchirieri video gratuite.

Cardul Diverta ofera posesorilor sai si posibilitatea cumpararii in 4 rate lunare egale, fara dobanda si fara comision, a oricaror produse din reteaua de 80 de magazine Diverta.

Utilizatorii Cardului Diverta beneficiaza de un avantaj suplimentar, oferit ca bonus de catre BRD Finance, sub forma garantiei de transport/montaj al produselor cumparate cu acest card. Timp de o lună din momentul achizitionarii, produsele cu valoarea între 260-3.500 RON, sunt garantate impotriva producerii unui eveniment neprevazut, caz in care clientii beneficiaza de rambursarea costurilor de reparatie sau a pretului bunului respectiv.

Obtinerea unui Card Diverta se face pe baza unei documentatii reduse: actul de identitate si adeverinta de salariu (sau talonul de pensie), documente cu care clientii se pot prezenta in oricare magazin Diverta. Aprobarea emiterii cardului se face pe loc, cardul urmand sa fie transmis clientilor la adresa de domiciliu, intr-un interval de aproximativ 2 saptamani. Taxa de emitere si de administrare a cardului pentru primul an este de 34,9 RON (349.000 ROL) si se plateste la primirea primului extras de cont.

Cardul de credit Diverta poate fi folosit pentru retrageri de numerar de la orice bancomat sau pentru cumparaturi in rate la alti comecianti care afiseaza sigla MasterCard, in tara si in strainatate.

Limita maxima de creditare este de 20.000 RON, rambursarea sumelor cheltuite pentru cumparaturi la comercianti putand fi realizata fara dobanda, in interiorul unei perioade de gratie de maximum 40 de zile.

Diverta este cea mai mare retea de magazine media din Romania, cu o experienta de peste 7 ani pe piata romanesca. Indiferent de categoria de varsta, de preocupari sau preferinte, in magazinele Diverta se vor regasi cu siguranta orice noua aparitie in materie de beletristica, publicatii de specialitate, filme si muzica, produse IT&C, jucarii, produse scolare si papetarie.Oferta de servicii din reteaua Diverta, care include: inchirieri video, servicii de copiere si printare, formulare fiscale cu regim special, precum si posibilitatea achizitionarii in rate, completeaza cu succes gama variata de produse comercializate.

BRD Finance Credite Consum este o filiala Grupului Société Générale specializată în creditele de consum. Prezenta pe piata romaneasca din luna aprilie a anului 2004, BRD Finance a reusit sa dezvolte parteneriate comerciale cu firme de renume, fiind prezenta in peste 3.000 de magazine si retele de retail din Romania. Dupa Rombiz si Daniel, Diverta este a treia companie alaturi de care BRD Finance emite un card de credit sub sigla MasterCard.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: