Sediul Garzii Financiare Bucuresti este o ruina

Data publicarii: 10-01-2008 | Finante-Banci

Garda Financiara Bucuresti a intrat la ... apa. Cladirea in care isi desfasoara activitatea comisarii financiari este o ruina, motiv pentru care, de fiecare data cand ploua sau ninge, birourile institutiei sunt inundate. Conducerea Garzii a facut numeroase demersuri pentru schimbarea sediului, insa nici pana astazi nu a primit un raspuns. Prin urmare, angajatii muta dosarele din calea apelor si nu renunta la caciuli si geci nici macar atunci cand stau la birou.

Cand ploua, comisarii sunt preocupati sa-si salveze dosarele. Alti angajati au grija de echipamente, chiar daca reteaua de calculatoare nu mai functioneaza.

De frica tavanului care sta sa cada, angajatii se inghesuie in birourile in care nu curg siroaie de apa pe pereti.

Garda Financiara Bucuresti functioneaza intr-o cladire a RAPPS. Imobilul a fost expertizat de specialisti , care au decis sa fie evacuat pentru consolidare.

"Toti cei care vin la control stau cu frica sa nu le cada tavanul in cap iar cei care lucreaza aici isi sufleca pantalonii. Am anuntat primaria, prefectura, ANAF, ministerul, pe toti. Nu exista solutii pentru noi", a declarat directorul Garzii Financiare.

Autoritatile spun ca angajatii Garzii Financiare nu se vor mai chinui mult timp. Comsiarul-sef al Garzii, Adrian Cucu, a afirmat ca mai dureaza doar cateva saptamani pana cand se va gasi un alt spatiu care sa fie folosit ca sediul al Garzii Financiare.

Realitatea TV

Ultimele stiri pe BankNews.ro: