Nadia Comaneci il refuza categoric pe Donald Trump

Data publicarii: 11-01-2008 | Media

Fosta gimnasta a trecut cu bine de prima proba din "Ucenicul", in episodul doi urmeaza sa creeze o reclama pentru o campanie de adoptie a ciinilor, dar nu ar accepta sa fie angajata miliardarului american.

Dupa ce a vindut hot dog pe strazile New Yorkului, Nadia Comaneci va trebui sa faca fata unei alte provocari lansate de miliardarul Donald Trump. Cei ramasi in cursa pentru premiul de 250.000 de dolari - bani ce vor fi donati in scopuri caritabile - vor trebui, in cel de-al doilea episodal emisiunii difuzate de NBC, sa faca o reclama pentru o campanie de adoptie a ciinilor. "Nu pot da detalii despre probe sau despre cine este demis. Categoric, pot spune ca m-am distrat la acest show. Singurul motiv pentru care am decis sa ma numar printre cei 14 candidati este legat de faptul ca scopul emisiunii este unul caritabil. Daca ar fi fost sa candidez pentru un post la Donald Trump, nu as fi fa-cut-o pentru nimic in lume", a declarat Nadia Comaneci.

Chiar daca nu a excelat la vinzarea de hot dog pe strazile New Yorkului, fosta campioana olimpica de la Montreal a scapat in primul episod de fraza-cheie pe care o utilizeaza magnatul american: "You're fired!" ("Esti concediat!"). Sfatuita de Omarosa (n.r. - fosta si actuala concurenta in "Ucenicul") sa nu apeleze la calitatea de vedeta, echipa fetelor a pierdut duelul cu baietii, reusind sa stringa doar 17.000 de dolari, fata de 50.000 cit au obtinut Stephen Baldwin&Co. Iar asta a costat-o pe playmate-ul Tiffany Fallon, care a fost eliminata. Motivul: "Nu si-a folosit sex-appeal-ul si nu l-a sunat pe Hugh Hefner pentru a creste vinzarea de hot dog", a spus Trump.

Mult mai inspirat, Gene Simmons de la Kiss a dat inca de seara telefoane pe la cunoscuti cu bani si i-a invitat a doua zi sa cumpere hot dog de la el. "Nu aspiratorul se vinde, ci vinzatorul reuseste sa promoveze aspiratorul pentru a-i determina pe clienti sa scoata banii din buzunar. In acest caz, eu am fost vinzatorul", si-a motivat Simmons decizia. Incercind sa mai recupereze din diferenta, Marilu Henner, actrita din "Taxi", a incalcat regula lansata de Omarosa si, la un moment dat, a sunat citiva prieteni cu bani sa treaca pe la ea. Astfel, a reusit sa vinda doua sticle de apa pentru 5.000 de dolari fiecare si un hot dog cu 1.000 de dolari.

Integral in Cotidianul

Mai citeste si:

Donald Trump: ''Te iubesc, Nadia, dar...esti concediata''
Nadia Comaneci concureaza la titlul de ucenic in show-ul lui Donald Trump