ProCredit Bank a deschis o sucursala in Bacau

Data publicarii: 16-01-2008 | Finante-Banci

Pe 15 ianuarie, ProCredit Bank si-a inceput activitatea in Bacau prin deschiderea unei sucursale ce poate fi gasita in Calea Marasesti, nr. 90 si 104 B, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Deschiderea sucursalei din Bacau face parte din strategia de extindere pentru anul 2008 ce se adreseaza mai ales zonelor cu puternic potential de afaceri, reteaua ProCredit Bank ajungand in acest moment sa numere 36 locatii in Bucuresti si in tara.

"Deschiderea sucursalei din Bacau face parte din strategia de extindere a retelei de locatii a ProCredit Bank pentru anul acesta. Intentionam ca pana la sfarsitul anului 2008 sa ajungem la o retea de 50 de sucursale si agentii in toate orasele unde exista un potential de afaceri ridicat si sa ne intarim prezenta acolo unde ProCredit Bank exista deja. Cererea continua pentru produsele si serviciile noastre este un stimulent puternic pentru noi si pentru dorinta de a servi clientii", a declarat Michael Kowalski, director general ProCredit Bank.

Redactia BankNews.ro