Zapp are un nou director exectiv, Chris Batalliard

Data publicarii: 18-01-2008 | Diverse

Operatorul de telefonie mobila Zapp isi schimba echipa de conducere, functia de director executiv fiind ocupata Chris Batalliard, care il inlocuieste pe Piermario Di Pietro ce va ramane totusi membru al Consiliului de Administratie la Telemobil, potrivit unui comunicat al companiei.

"In urma acestor schimbari, prioritatile noastre nu se vor schimba, grupul Saudi Oger ramanand pe deplin dedicat dezvoltarii atat pentru actionari cat si pentru angajatii Zapp Romania si Zapp Portugalia" a spus presedintele Telemobil, Nadel Hariri. 

Pe partea tehnica, Vicentiu Dragomir, General Manager Network Operation, isi va asuma in plus o parte din sarcinile si responsabilitatile detinute de Victor Stan in calitate de Chief Technical Officer, care de asemenea si-a prezentat demisia in cursul zilei de ieri. 

Componenta echipei manageriale va ramane in rest neschimbata, astfel ca departamentele de operatiuni, finante, vanzari, business development, achizitii si corporate affairs vor continua sa fie conduse de Vijay Srinivasagopalan, Razvan Patrunoiu, Mircea Girbovan, Arda Arkun, Ghassan El Hage si Carmen Lazar.

Aceste schimbari urmeaza achizitiei anuntata acum o saptamana a participatiei de 50% a Qualcomm Incorporated in Inquam Limited, companie care detine Telemobil, de catre grupul multinational Saudi Oger. Saudi Oger Ltd. este de asemenea actionarul principal al Oger Telecom, lider pe pietele in curs de dezvoltare.  Zapp face parte dintr-un grup detinut de Qualcomm, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Omnia Holdings Ltd, fond de investitii din Orientul Mijlociu.

NewsIn

Mai citeste si:

Telemobil/Zapp a fost cumparat

Ultimele stiri pe BankNews.ro: