Un finantist a blocat din greseala conturile unei firme din Vrancea

Data publicarii: 18-01-2008 | Finante-Banci

Un finantist din judetul Vrancea va fi pus in discutia Comisiei de Disciplina din cadrul Directiei Generale a Finantelor Vrancea dupa ce a blocat din greseala conturile unei firme.

Neintelegerea s-a creat in urma unor amenzi date de catre Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Vrancea.

"Am primit sesizari de la cativa agenti economici ca le-au fost blocate conturile. Un functionar zelos a confundat o adresa de confirmare a debitelor achitate de operatori in conturile OJPC cu una de cerere executare silita. A fost nevoie ca OJPC Vrancea sa lamureasca aceste aspecte, confruntandu-se chiar si in acest caz cu atitudinea lipsita de amabilitate a organului fiscal", a declarat seful OJPC Vrancea, Dumitru Dila.

Conducerea Directiei de Finante sustine ca s-a autosesizat in cazul functionarului care a blocat din greseala conturile unei singure societati. "Conducerea DGFP Vrancea s-a autosesizat, luand in regim de urgenta masura intreprinderii unei misiuni de audit intern. Pe baza analizei si concluziilor formulate de catre Biroul Audit asupra situatiei de fapt, conducerea institutiei va dispune analizarea in cadrul Comisiei de Disciplina constituita la nivel de institutie a persoanelor responsabile", se arata intr-un comunicat remis de catre DGFP.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: