Directia de Finante a blocat conturile Primariei Hunedoara

Data publicarii: 24-01-2008 | Finante-Banci

Directia Finantelor Publice Hunedoara a blocat conturile Primariei Hunedoara pentru ca aceasta institutie are o restanta financiara de 1,6 milioane de lei catre bugetul statului.

Directorul executiv al Directiei Finantelor Publice Hunedoara, Lucian Heius, a declarat, miercuri, ca masura a fost luata ca urmare a faptului ca Primaria municipiului Hunedoara a cheltuit anul trecut cu 1,6 milioane de lei mai mult decat a incasat.

"Bugetul propriu al primariei municipiului Hunedoara este in prezent blocat. Institutia trebuie sa achite cele 1,6 milioane de lei pana la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an. La sfarsitul anului trecut, am constatat ca Primaria Hunedoara a cheltuit mai mult cu 1,6 milioane de lei mai mult decat a incasat", a declarat Lucian Heius.

La sfarsitul anului trecut, Primaria Hunedoara a luat un credit de 500.000 de lei pentru a achita salariile angajatilor, deoarece nu erau bani la bugetul institutiei. Viceprimarul primariei Hunedoara, Simion Jitean, sustine ca intr-adevar, primaria a achitat facturi de la alte capitole, pentru ca nu erau bani in cont, dar nu stie daca conturile institutiei sunt blocate.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: