Masinile miliardarilor lumii

Data publicarii: 24-01-2008 | Auto

Bugatti Veyron de 1,2 millioane, dar si un simplu sedan de pana in 50.000 de dolari. Ambele te pot duce unde vrei. Doar miliardarii au, insa, libertatea sa decida cu ce prefera sa ajunga unde vor ei, noteaza Gandul.

Cel mai bun model pentru miliardarii nestatornici

Mercedes-Benz SLR McLaren Coupe

Mercedes-Benz SLR McLaren Coupe
Pret de baza: 452.750 USD.

SLR este masina perfecta pentru a castiga curse, dar si pentru a te plimba cu ea linistit prin oras. SLR este una din jucariile lui Donald Trump.

Cel mai bun model pentru miliardarii invidiosi pe Warren Buffett

Cadillac DTS Sedan

Cadillac DTS Sedan
Pret de baza: 42.210 USD

Waren Buffett si Ingvar Kamprad (fondatorul Ikea) sunt doi dintre cei mai bogati oameni ai planatei, dar sunt renumiti si pentru cat sunt de cumpatati. Dovada - ambii detin cate un Cadillac sedan - un model fancy pentru standardele unui american modest.

Cel mai bun model pentru miliardarii opulenti

Bugatti Veyron 16.4

Bugatti Veyron 16.4
Pret de baza: 1,2 milioane USD

Nu intamplator, aceasta masina se gaseste in garajul unui roman imbogatit recent. Cei de la Bugatti au petrecut ani de zile dezvoltand cea mai performanta tehnologie posibila pentru motorul de 1.001 CP. Ca sa accelereze de la 0 - 100 km/h, motorul in 16 cilindri are nevoie de de 2,5 secunde. Cutia de viteze are 7 viteze.

Cel mai bun model pentru miliardarii cu sofer

Maybach 62 S

Maybach 62 S
Pret de baza: 428.750 USD

Se spune ca Maybach 62 S are cele mai confortabile locuri in spate, putandu-se inclina si extinde exact ca cele de la business-class, din avion. E atata spatiu in aceasta masina incat nici n-ai ce face cu tot. Motor V-12 turbo, acceleratie de la 0-100 km/h in 5,2 secunde.

Cel mai bun model pentru miliardarii ecologisti

Venturi Fetish Convertible

Venturi Fetish Convertible
Pret de baza: 392.000 USD

Masinile hibrid. Cine a zis ca sunt plictisitoare? Priviti decapotabila Venturi Fetish! Nu, nu este pentru oricine, ci doar pentru bogatii care nu vor sa traiasca pe picior mare, ci vor sa traiasca sanatos. Masina este dotata cu un motor electric capabil sa genereze 241 CP si care, asemenea unui Ferrari, prinde suta la ora in mai putin de 5 secunde. Venturi Fetish decapotabil este, fara indoiala, cea mai stralucitoare si exotica aparitie cand vine vorba de masini "verzi".

Cel mai bun model pentru miliardarii invidiosi pe Batman

Lamborghini Murcielago Coupe

Lamborghini Murcielago Coupe
Pret de baza: 288.000 USD

Batmobilele nu intra in fabricatia de serie, dar masina pe care Bruce Wayne a condus-o, in 2005, in "Batman Begins", da. Acest Lamborghini Murcielago in doua usi este dotat cu un motor V-12 de 6,5 litri si 640 CP, care atinge o viteza de aproximativ 300 km/h.

Cel mai bun model pentru adevaratul statut al unui miliardar

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe
Pret de baza: 412.000 USD

Singurul Rolls decapotabil cu o capota din otel inoxidabil - o optiune extravaganta, demna de marca Rolls-Royce. Ce e cu adevarat frumos la aceasta masina - materialele din interior rezista inclusiv pe timp de ploaie, asa ca, in caz ca ai devenit miliardar si iei in calcul achizitia unui Phantom Drophead, nu te teme ca, la primul semn de ploaie, va trebui sa pliezi acoperisul. Vestea proasta - toate exemplarele sunt deja vandute pentru urmatorii doi ani!

Cel mai bun model pentru miliardarii nonconformisti

Tramontana One-Seater

Tramontana One-Seater
Pret de baza: 660.000 USD

Tramontana, un noul constructor de langa Barcelona, produce acest frapant supercar cu un singur loc, a carei productie este limitata la 12 unitati pe an. Motor V12, 720 CP, acceleratie de la 0-100km/h in sub 4 secunde si o viteza de aproape 300 km/h.

Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: