UniCredit Tiriac Bank a deschis un spatiu dedicat clientilor Private Banking

Data publicarii: 25-01-2008 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank a deschis o sucursala dedicata clientilor Private Banking in Str. Grigore Mora nr. 37, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In prezent, banca ofera servicii de tip Private Banking doar in Bucuresti, urmand ca, pe parcursul anului 2008, sa aloce consultanti specializati pe acest segment in cele mai importante orase din tara.

Clientii Private Banking ai UniCredit Tiriac Bank sunt persoane fizice cu active lichide de minimum 100.000 euro. In prezent, peste 1.000 de persoane primesc servicii de tip Private Banking in cadrul bancii, avand un portofoliu mediu de 200.000 euro si active in administrare care depaseau 200 milioane EURO la sfarsitul anului 2007. Rata de crestere a activelor din administrare a fost de peste 50% in ultimul an, comparativ cu anul 2006.

"Pentru 2008 ne-am propus sa avem o prezenta cat mai buna si in afara capitalei, sa diversificam paleta de instrumente de investitii si, cel mai important, sa oferim in continuare servicii la cele mai inalte standarde", a declarat Monica Ionescu, Head of Private Banking in cadrul UniCredit Tiriac Bank.
 
Oferta de produse si servicii pentru clientii Private Banking cuprinde fonduri deschise de investitii, portofolii de actiuni si obligatiuni, precum si produse structurate personalizate oferite in colaborare cu alte divizii din Romania cum sunt CAIB Securities, Pioneer Asset Management si UniCredit Markets and Investment Banking.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: