O retea de spargatori de bancomate a fost anihilata

Data publicarii: 31-01-2008 | Diverse

Una din cele mai mari retele de spargatori de bancomate din tara a fost anihilata, in aceasta dimineata, de Politia Capitalei cu ajutorul Directiei Generale de informatii si protectie interna. Au fost efectuate mai multe perchezitii si au fost retinuti zece suspecti, spune reprezentantul Politiei Capitalei, Christian Ciocan. Suspectii ar putea fi autorii furtului unui bancomat - la sfarsitul anului trecut - in cartierul Crangasi.

Suspectii au fost adusi la sediul Politiei Captalei, impreuna cu probele ridicate de autoritati in urma perchezitiilor domiciliare. Printre probe se numara si doua masini apartinand suspectilor, un Volkswagen Touareg si un Porsche, pe care infractorii le-ar fi folosit in activitatile infractionale.

Gruparea infractionala din care fac parte cele zece persoane, si care avea ca obiect de activitate furtul bancomatelor si a caselor de bani din Bucuresti si judetele limitrofe, numara aproximativ douazeci de membri, potrivit informatiilor detinute de politisti.

Suspectii au fost urmariti timp de mai multe zile de lucratori ai Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative. In aceasta dimineata, politistii bucuresteni au efectuat o serie de perchezitii.

Pe langa furtul bancomatului din Crangasi si o alta tentativa nereusita de a sustrage un alt bancomat din sediul unei banci, persoanele retinute azi de politisti sunt suspectate de a fi comis mai multe furturi de bancomate si case de bani din Bucuresti, judetele limitrofe si din nordul tarii.

Realitatea TV