Avanpremiera: Audi A4 Allroad

Data publicarii: 08-02-2008 | Auto

Audi Allroad, care este bazat pe modelul A6, este practic o versiune mai inalta a variantei break, care beneficiaza de sistemul de tractiune integrala Quattro si de niste plastice de protectie pe partile laterale.

Masina este conceputa pentru acei oameni care isi doresc un vehicul cu abilitati off-road, dar care nu urmaresc sa-si achizitioneze un SUV.

Pentru a-si extinde portofoliul de modele, Audi va lansa noul A4 Allroad care se va baza pe recentul lansat A4 B8.

Audi A4 Allroad ar putea fi echipat cu suspensii pneumatice, transmisie DSG si cu noul motor turbo diesel de 2,0 litri, a carui plaja de putere va fi cuprinsa intre 143 CP (320 Nm de cuplu) si 170 CP (350 Nm). Varful de gama ar urma sa aiba 204 CP si un cuplu maxim de 400 Nm.

Noul A4 Allroad a fost spionat la sfarsitul anului trecut in Suedia, prototipul fotografiat avand acele plastice negre pe pasajele rotilor. Aceasta ultima interpretare grafica ne ofera indicii despre cum va arata versiunea de serie.

Audi Allroad

Asemenea lui A6 Allroad, noul A4 4x4 se va baza pe versiunea break "Avant", insa spre deosebire de "sora" mai mare, viitorul Allroad nu va avea spoilere colorate si scut din aluminiu in fata.

Audi inca nu a confirmat existenta lui A4 Allroad, insa ar putea lansa luna viitoare noul A4 Avant, in timp ce noul model quattro este foarte posibil sa il vedem undeva spre sfarsitul acestui an.

Auto.ro