Credite pentru studentii doritori sa lucreze in SUA la vara

Data publicarii: 11-02-2008 | Finante-Banci

Studentii doritori sa lucreze in Statele Unite in vacanta de vara prin programul Work and Travel SUA pot obtine o creditare de pana la 60% a cheltuielilor de plecare apeland la Supercredit ICEPworld. Studentii romani pot lucra in hoteluri, restaurante, cazinouri, mall-uri, supermarketuri, aqua parcuri, parcuri de distractii pe posturi entry-level: ospatar, debarasator, receptioner, casier, vanzator, ajutor bucatar, spalator de vase, camerista, bell-boy, ajutor la curatatorie.

Pentru a putea solicita un loc de munca pe timpul verii in SUA doritorii trebuie sa aiba varsta de 18 ani, sa aiba o situatie scolara buna, cunostinte de limba engleza care sa le permita sa lucreze in mediul american.

Studentii pot castiga intre 7-12 dolari/ora, intorcandu-se dupa un sezon de vara cu o suma intre 3.000-8.000 de dolari castigati in trei luni.

Costurile de plecare se ridica la 1.800-2.000 de dolari de care studentul trebuie sa dispuna pentru a plati taxa de program, taxele consulare, taxa Sevis si biletul de avion dus-intors.

"Avand o experienta de peste 20 de ani in domeniu si prezenta in peste zece tari din lume, ICEPworld vine in ajutorul studentilor care doresc sa munceasca in vacanta de vara in SUA, dar nu isi pot acoperi cheltuielile cu un nou pachet de servicii - Supercredit ICEPworld. Creditul poate acoperi taxele de program, taxa consulara, biletul de avion si poate fi de maxim 1.200 USD si se acorda de ICEPWorld, sponsorul programului Work and Travel SUA".

Studentii care se inscriu in program au posibilitatea de a alege ca destinatii California, Nevada, Florida, Maryland, Hawaii, New Jersey. De asemenea, vor beneficia de reduceri la biletele de avion dus-intors; servicii de telefonie ieftina din SUA in Romania; pachete turistice pentru a vizita SUA; servicii de recuperare a taxelor retinute de statul american din venituri. Studentii interesati pot aplica online pe www.work-travel.org sau personal la birourile si reprezentantele ICEPworld din Bucuresti, Iasi, Constanta, Targu Mures, Ploiesti, Pitesti si Craiova.

Realitatea Romaneasca