Raiffeisen Banca pentru Locuinte, o noua imagine online

Data publicarii: 11-02-2008 | Finante-Banci

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a lansat, incepand cu aceasta luna, noul site - rbl.ro, ce va putea fi accesat in paralel cu vechiul site - railoc.ro, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

"Restructurarea a fost facuta astfel incat cei interesati sa aiba posibilitatea de a obtine o gama cat mai ampla de detalii cu privire la modalitatile de achizitionare, cumparare, renovare a locuintei sau pasii ce trebuie parcursi in realizarea unui astfel de proces", au declarat reprezentantii bancii.

Astfel, cei ce vor accesa noul site RBL vor putea gasi, atat modalitatile de achizitionare/ renovare/cumparare a unei locuinte cat si site-uri de specialitate ce ii vor ajuta in cunoasterea mai amanuntita a intregului proces de achizitionare/ cumparare/ construire a unei locuinte.

In plus, cei interesati pot sa isi calculeze rata de creditare cu ajutorul unui calculator de rate sau sa afle perioada de rambursare cu ajutorul unui simulator de calcul performant, in functie de tipul creditului, varianta de tarif sau tipul garantiei, se arata in comunicatul bancii.

Site-ul RBL se adreseaza si celor care doresc sa aiba o cariera in domeniul bancar. In acest sens, Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera posibilitatea completarii unui CV online, in urma caruia se va face recrutarea de personal atat in domeniul vanzari, cat si in cadrul altor departamente existente in Banca.

"Internetul este unul dintre cele mai frecvent intalnite mijloace de comunicare. Din ce in ce mai multa lume il foloseste si, de aceea , prin relansarea site-ului RBL incercam sa ne imbunatatim comunicarea atat cu actualii clienti cat si cu cei potentiali. Daca pana acum ne adresam in special celor cu venituri mici si medii, am constatat ca, produsul de economisire-creditare incepe sa fie bine privit si de cei cu un castig peste medie sau chiar mare. De aceea, consideram ca este foarte important sa oferim informatii cat mai ample si mai concrete despre produsele noastre, care sa satisfaca intreaga gama de clienti." a declarat Ionut Costea, presedintele RBL.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: